חמאת בוטנים וריבה מול שוקולד "שחר"

oren*

New member
חמאת בוטנים וריבה מול שוקולד "שחר"

מה אתם אומרים? מאכל אמריקאי מול מאכל ישראלי? איך זה שאחרי מאות שנות שליטה של "השחר העולה" בשוק ממרחי השוקולד בישראל, אין לו מתחרים? הילד הישראלי שמכיר כל שוקולד בינלאומי, שאוכל מותגים כמו "נסטלה" "לואקר" "קיט קאט" "טובלרון" - לא מוכן לוותר על פרוסת לחם עם שוקולד שחר. תמצית הישראליות לדעתי, משהו שמשותף גם לי וגם לאבא שלי ותמיד יזכיר את תקופת בית הספר היסודי והקייטנות בחופשים.
 
אמנם אין לי ילדים... ../images/Emo6.gif

כך שאני לא יודעת לגבי "שחר" [שוקולד ולחם לא מסתדרים לי ביחד
] אבל אין ספק ששוקולד פרה הוא בהחלט תמצית הישראליות. אני, תמיד אעדיף אותו מאשר כל שוקולד בלגי או שוויצרי או יפני...
רק חבל שעלית החליטו להתחכם והכניסו את הקובייה הענקית באמצע, ועכשיו אי אפשר לשבור אותו לשורות ישרות...
 
../images/Emo6.gif צודקת ../images/Emo6.gif

גם אני לא יכול לאכול שוקולדים למריחה אבל שוקולד זה רק "הפרה". הקוביה ענקית באמת הורסת הכל... "אתה מקבל את התחת של הפרה..."
 
למעלה