שלום רותי... ותשובה-
- בעקרון, עוגה בציפוי בצק סוכר שומרים מחוץ למקרר. אם אין ברירה, ורוצים לשמור על העוגה במקרר- היא תשמר כמעט כחדשה עד שבועיים במקרר- בתנאי שתקפידי על התהליך הבא- יש להכניס את העוגה לקופסא אטומה, (אם אין עוטפים קופסא רגילה בניילון נצמד), ומכניסים למקרר. את העוגה יש להוציא מהמקרר כשלוש שעות לפני הזמן, ולתת לה להגיע לטמפרטורת החדר בתוך הקופסא (כשלוש שעות). רק אז לפתוח את הקופסא, ולהוציא את העוגה. - בקשר למתכון- הסתכלי בבקשה בשרשור הבא - אני מקווה שישתפו פעולה ויתקבל שירשור טעים במיוחד.... אשמח לעזור, טל צפריר