למה השאלה מופנית רק לחורזת?חורזת , חצי סיר אורז מבושל שנשאר , האם להכניס אותו למקרר או להשאיר אותו בחוץ ליום המחרת
אורז, ספגטי, מיונז, לא נכנס למקרר שלי.
כי פרסיה מבינה בענייני אורז.למה השאלה מופנית רק לחורזת?
ברור, שלהכניס למקרר.
מקור האורז הוא לא פרס, או איראן של ימינו!אורז, ספגטי, מיונז, לא נכנס למקרר שלי.
כי פרסיה מבינה בענייני אורז.
חידשת לימקור האורז הוא לא פרס, או איראן של ימינו!
לא, לא חידשתי!!חידשת לי
חבל, למעט מיונז, חימום במיקרו עושה את העבודה.אורז, ספגטי, מיונז, לא נכנס למקרר שלי.
על טעם וריח אין להתווכח ואם אין ירידה של ערך תזונתי ולטעמי אין, לא רואה כל בעיה להנות מהאוכל מס' ימים.כי פרסיה מבינה בענייני אורז.
לחיידקים אין משמעות לפחות כמו הערך התזונתי?חבל, למעט מיונז, חימום במיקרו עושה את העבודה.
על טעם וריח אין להתווכח ואם אין ירידה של ערך תזונתי ולטעמי אין, לא רואה כל בעיה להנות מהאוכל מס' ימים.
אורז, ספגטי, מיונז, לא נכנס למקרר שלי.
מקור האורז הוא לא פרס, או איראן של ימינו!
אז מה אתה עושה עם מיונז, ספגטי אם נשאר מארוחה או אורז כנ"ל?אורז, ספגטי, מיונז, לא נכנס למקרר שלי.
היא ענתה בצורה ברורה, זורקת.אז מה אתה עושה עם מיונז, ספגטי אם נשאר מארוחה או אורז כנ"ל?
האם את זורקת?!
פיספסתי!! לא ראיתי את הדעתה זו.היא ענתה בצורה ברורה, זורקת.
לרוב לא נשאר, ואם נשאר אז כן זורקת את האורז לציפורים, ספגטי ומניוז לפח.אז מה אתה עושה עם מיונז, ספגטי אם נשאר מארוחה או אורז כנ"ל?
האם את זורקת?!
חונכתי לא לזרוק אוכל ועושה זאת רק כאשר מקולקל.לרוב לא נשאר, ואם נשאר אז כן זורקת את האורז לציפורים, ספגטי ומניוז לפח.
חיידקים באוכל, נחשב לאוכל תקין?חונכתי לא לזרוק אוכל ועושה זאת רק כאשר מקולקל.
כן, החימום במיקרו הורג אותם.חיידקים באוכל, נחשב לאוכל תקין?
רק לאחר שבוע.לטענת המוזרה האוכל מתקלקל במקרר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.