למי יש מתכון מומלץ לרגל קרושה?

ד2003

New member
למי יש מתכון מומלץ לרגל קרושה?

טוב, קניתי עצמות רגל ואני מבקשת מתכון להכנת רגל קרושה. אכלתי כזה לפני שנים רבות והטעם הטוב זכור לי. לרומנים שכאן , איך כותבים ברומנית רגל קרושה? נדמה לי המילה היא- רצ'יטורה, נכון? יש אתר בישול רומני ולפי השם אפשר לשלוף משם את המתכון ולתרגמו. תודה, שבת-שלום.
 

פוקסי99

New member
רגל קרושה

1/2 1 ק"ג רגל בקר מנוסרת רצוע ברך או חלק תחתון של הרגל 8 כוסות מים 8 עלי דפנה 10 גרגירי פלפל אנגלי 3 בצלים גדולים 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל 1 כפית שום שמים בסיר גדול את המים ואת עצמות הרגל מביעים לרתיחה מורידים את הקצף מוסיפים את שאר החומרים פרט מנמיכים ומבשלים על אש קטנה כ3 שעות או עד שבשר הרגל רך ומתקלף בקלות מהעצם. מסננים את הנוזלים לכלי וקוצצים דק דק עם סכין על קרש חיתוך את הבשר אשר הורד מהעצמות שופכים את הנוזלים לכלי שטוח מפיירקס ומוסיפים את הבשר הקצוץ ומפזרים שישה הומגני בכל הכל מוסיפים בשלב זה עו כפית של שום כתוש ופלפל שחור שמים במקרר עד שנקרש לעיתים כאשר יש לי סבלנות אני קונה בשוק נתניה באטליז באגורות רגלי עוף ומכין רגל קרושה מרגלי עוף לדעתע יותר טעים ויותר עדים אבל!!!! המון עבודה יש לבשל את הרגליים בתחילה במים רותחים לקלף מרגל רגל את העור הצהוב להכניס לסיר עם התבלינים לקלף מרגל רגל רת הבשר ולדאוג שהעצמות הקטנות של האצבעות לא ישארו בבשר ואז לקצוץ אבל מפעם לפעם הטרחה משתלמת אולי בשבת הבאה אני אכין רגל קרושה מרגלי עוף שבת שלום פוקסי
 
למעלה