משתגעתתת

משתגעתתת

אנשים אני עובדת במסעדת לונדון בטיילת בת"א מסעדה מאוד גדולה ואני פשוט לא מבינה אני נורא רזה ואם נגיד יש לי שולחן של 6 מנות בשרים שאצלנו המנות הם ממש גדולות אז אני עושה כמה נגלות זה קשה לי להרים תכול במגש 1 אותו הדבר לגבי השתיה אני אף פעם לא שמה 6 חביות בירה במגש אחד כי אני מפחדת שישפך,לעומת זאת יש אצלנו מלצריות גם קטנות ורזות שמרימות הכול במגש אחד נגיד 8 מנות בשרים ועוד ביד אחת למעלמה כזה וגם שתיה הן מרימות את הכול ביחד איך לעזאזאל הן עושות את זה מה הטריק מישהו מוכן להסביר לי?
 

get well

New member
צודקת את...גם לי אין מושג...

למזלי אני כרגע עובדת ללא מגש.. אבל גם בתקופה שעבדתי עם מגש ממש לא הייתי מעמיסה על עצמי.. אני במקומך הייתי עושה בידיוק את מה שאת עושה..כמה נגלות.. חבל לסבול אח"כ מבעיות גב... בלונדון אני יודעת שזה ממש מגשים ענקיים...בגלל זה לא הלכתי לעבוד שם
..(כי אני יודעת שהם דווקא כן צריכים עובדים..) תגידי...איך הטיפים שם? כמה יוצא לך לשעה?
 
למעלה